flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Важлива інформація щодо роботи Голосіївського районного суду міста Києва

17 липня 2024, 16:26

У зв’язку із систематичними та тривалими відключеннями електропостачання в місті Києві Голосіївський районний суд міста Києва повідомляє, що в період відключень суд позбавлений можливості працювати в Автоматизованій системі документообігу суду, здійснювати фіксацію судових засідань, проводити судові засідання в режимі відеоконференції, своєчасно реєструвати вхідну кореспонденцію та проводити розподіл судових справ. Це також є причиною відкладення судових засідань та несвоєчасного направлення судових рішень до Єдиного державного реєстру судових рішень.

Крім того, навіть при наявності світла в суді тривалий період відсутній інтернет і не працюють системи, пов’язані з ним.

Тому, прохання враховувати вказані обставини та подавати процесуальні заяви в документи за допомогою засобів електронного зв’язку ЗАЗДАЛЕГІДЬ до призначеного часу судового засідання та не в останній день спливу процесуального строку події.

Крім того, за можливості, висловлюємо прохання учасникам процесу подавати заяви про розгляд справи у Вашу відсутність за наявними матеріалами справи (в порядку письмового провадження), як це передбачено процесуальним законодавством.

Просимо віднестися до цього з розумінням і терпінням та врахувати дане повідомлення при плануванні часу звернення до суду.