flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нагадування про необхідність подання декларації за 2019 рік

04 березня 2020, 14:08

Шановні присяжні та
працівники апарату Голосіївського районного суду міста Києва!

 

     Голосіївський районний суд міста Києва нагадує, що відповідно Закону України «Про  запобігання корупції» Ви зобов’язані до 1 квітня 2020 року  подати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі – декларація), за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством. 
     Зверніть увагу, щодо застосування положень Закону України «Про запобігання корупції» у період кампанії «Декларування-2020», роз’яснені Національним агентством з питань запобігання корупції, направлені на забезпечення однакового застосування положень Закону стосовно вимог фінансового контролю.
     Внесено зміни до Закону України «Про  запобігання корупції», згідно якими у 2020 році продовжено до 1 червня термін подання щорічних декларацій та декларацій після звільнення.

Ставимо до відома, що несвоєчасне подання без поважних причин декларації передбачено адміністративну відповідальність відповідно до ст. 1726 КУпАП, а за умисне неподання декларації — кримінальну відповідальність згідно із ст. 3661 КК України.